Global Staff - Работа в Англия НАЧАЛО КОИ СМЕ НИЕ КОНТАКТИ phone 0885 006 227 mail info@globalstaff.bg Търсене в сайта
Вие сте в: Начало / Кои сме ние

Кои сме ние

Глобъл Стаф е лицензирана компания, предлагаща работа в страните от Европейския Съюз - Великобритания, Германия, Австрия, Холандия, Ирландия и други.

Идеятаза създаването на фирмата се роди след натрупан дългогодишен опит от страна на нашия екип. Стартирайки от самото начало на стълбицата, като студенти, търсещи начин да заработят пари през лятото, ходейки на бригади, през служители в агенции за подбор на персонал и стигайки до ръководители на фирми с подобна дейност.

През всичките тези години успяхме да разберем какво наистина е важно, когато някой реши да кандидатства за работа в чужбина, да висим кои са слабите места във всяка част по веригата клиент - посредник - партньор - работодател и как можем да бъдем максимално полезни на всеки, проявил интерес да работи извън пределите на България.

И така, след 12 години практика и натрупани познания, се роди Глобъл Стаф... За да бъдем най-напред ваши приятели и съветници, за да чувствате сигурност и подкрепа, дори и на хиляди километри от дома си, за да бъдем най-добрите в тази сфера!

Global Staff - Работа в Англия facebook youtube skype
Политика за защита на личните данни
2008-2020, Всички права запазени.